Behandelingen

Hieronder staan de meest voorkomende behandelingen kort uitgelegd. Voor elke behandeling leg ik deze live nogmaals uit, inclusief wat het gaat doen, welke nabehandeling eventueel nodig is en welke resultaten je mag verwachten, Uiteraard kan ik ook kort telefonisch nog een nadere toelichting geven op de behandelingen.


Mesotherapie

Kan jouw huid wel een boost gebruiken? Dankzij de Mesotherapie methode, die gebaseerd is op het toedienen van werkzame stoffen met micro-injecties, krijgt je huid een diepe voeding. Deze stoffen zijn biologisch afbreekbaar. Hiervoor maak ik gebruik van een meso-pistool, waardoor de behandeling snel en bijna pijnloos is.  


Obagi Blue Peel Radiance

De Obagi Blue Peel Radiance  is een milde, maar zeer doeltreffende peeling. De peel verwijderd dode huidcellen in de bovenste huidlagen, waardoor deze gladder, frisser en fijner wordt. In een kuurverband worden grove poriën, ruwe oneffen huid, milde acné, oppervlakkige littekens, lijntjes en pigmentvlekken verminderd. Na de behandeling ben je direct weer toonbaar, dus geen rode huid e.d.  


Obagi Medical gezichtsbehandeling

Om je huid zo goed mogelijk in conditie te brengen en te houden wordt bij elk salonbezoek bekeken welke Obagi Medical gezichtsbehandeling geschikt is voor de huidconditie op dat moment. Hierbij worden de apparaten ingezet die bij de gezichtsbehandeling passen, zoals de L3 laser voor liften en verstevigen of de Quatrolite (LED therapie) voor het mooiste resultaat na de behandeling.  


Pascaud Synature

De Pascaud Synature® behandeling is een combinatiebehandeling met verschillende technieken. De methode combineert mechanische en chemische peelings met een nieuwe manier van needling. waarbij je direct toonbaar bent. Het resultaat is een fijne huidstructuur, een frisse egale teint, soepele huid en het werkt anti-ontstekend.  


Pascaud Professional Treatment

Een ontspannende en revitaliserende behandeling die uit vijf fasen bestaat. De treatment bevat verschillende werkstoffen die de huid op alle niveaus bereiken waardoor je direct een huidverbeterend resultaat ziet, bestaande uit een meer elastische, vitale huid, waarbij de aanmaak van collageen wordt gestimuleerd en het reparatievermogen van de huid verbeterd met een algehele mooiere teint en een jonger uitziende huid. De behandeling van 60 min kan uitgebreid worden met het gebruik van de Quatrolite (LED therapie) of tevens met het gebruik van de L3 laser voor liften en verstevigen van de huid.  


Lifting en versteviging 

Hiervoor wordt de Pascaud L3 Laser gebruikt. Deze niet-invasieve lasertechniek (NIL) wordt ook wel koud-laser genoemd. Een pijnloze, veilige fototherapie die zorgt voor een betere stofwisseling van de huidcellen, waardoor je een strakkere huid krijgt. 


Lijntjes, rimpels verminderen

Met de BioSkinJetting methode kunnen lijntjes minder diep worden gemaakt. Het is een 100% biologische en veilige manier voor rimpelcorrectie en het natuurlijke alternatief voor inspuitingen. Met een fijn naaldje worden rimpels of littekens van de onderste huidlaag losgemaakt. De huid reageert hierop met de aanmaak van nieuw collageen, waardoor er van binnenuit een natuurlijke opvulling ontstaat. Uw huid vult zelf de rimpel of het litteken op met lichaamseigen collageen. De beste resultaten krijg je met het gebruik van thuisproducten en in kuurverband van 5 tot 7 behandelingen, waarbij om de week een behandeling plaats vindt. 


Acné

Heb jij last van puistjes en onzuiverheden? Beauty and Skin is gespecialiseerd in acné behandelingen. Behalve een uitgebreid behandelplan is vooral het advies voor producten voor thuisgebruik van groot belang om dit hardnekkige probleem de baas te blijven.